Naar boven

Vacatures en Stageplaatsen

Vacature 

In Didam, tegenover Jan en Jan en vlak bij de kerk en aan een mooi plein, ligt onze gave winkel, JK Didam. Wij zijn gek op alles wat met mode heeft te maken en verkopen het daarom graag en met passie.
Ben jij die nieuwe collega, die deel uit gaat maken van het JK verkoopteam. Wij zoeken iemand voor 10 tot 16 uur in de week. Het gaat om 2 zaterdagen in de maand, een dag doordeweeks en de koopzondagen. Uren en dagen in overleg. Ook in de vakanties en op drukke dagen, kunnen wij op je rekenen. Je zult dan waarschijnlijk wat extra uren maken.

Gezellige collega's, goede service, het juiste advies, respect en de passie in het team zorgen er voor dat JK onderscheidend is aan andere winkels.
Je vormt met je collega’s een hecht en resultaat gericht team. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en zorg je dat je winkel er netjes, schoon en opgeruimd uit ziet.

En, omdat wij 1 winkel hebben, zijn we een local hero met korte lijnen. Hierdoor krijg je meer verantwoordelijkheid en afwisselendere werkzaamheden dan bij de grotere ketens. Dat zorgt er voor dat je ook meer meedoet in het hele proces van een winkel.

Wil je hier onderdeel van zijn en staat de klant bij jou op de eerste plaats? Dan zijn wij opzoek naar jou !

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel. Mail je CV met motivatie en eventueel een foto naar info@jkdidam.nl t.a.v. Jeroen. Stage


Stage

Wij hebben op het moment 2 stage plaatsen : 

1: Retailspecialist/Verkoopspecialist MBO niveau 3
2. Ondernemer Retail MBO niveau 4


Meer info check : stagebijJKDidam