Over ons

Welkom bij JK Didam,

In het hart van de Liemers , het begin van de Achterhoek en op een steenworp afstand van Zevenaar, is JK Didam gevestigd. Een pand van 245 m2 is pas compleet gemoderniseerd en ligt tegenover de Mariakerk in Didam : letterlijk en figuurlijk , Onder de Toren van de Kerk. Inmiddels al bijna 18 jaar een begrip in Didam en omstreken en ver daarbuiten, bedient JK Didam zijn klanten met fashion en lifestyle. Daarnaast kun je bij ons een heerlijk kopje koffie drinken aan onze bar.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mode adviseurs staan dan ook voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Wanneer klanten met een glimlach de winkel uitlopen zijn wij tevreden!  

Je vindt bij ons diverse topmerken voor dames en heren. Merken zoals: Summum Woman, Circle of Trust, Geisha voor de dames en Superdry, Cast Iron en PME Legend voor de heren. Ook kun je bij ons terecht voor de tofste fashion merken als Loavies en Catwalk Junkie en voor de heren Gabba, Cleancut Copenhagen and more.. . Naast de mooie Fashion merken kun je ook terecht voor accessoires, sieraden en schoenen van o.a. de merken Secrid, Pig & Hen en Rehab Footwear. 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, acties en evenementen? Volg ons via Facebook en Instagram.